Advertentie

Eindelijk het zevende en laatste deel van de Frieda Klein serie gelezen. Het echtpaar Nicci French neemt je mee in een spannend verhaal over de psycholoog Frieda Klein, vrienden die je kent uit vorige boeken, en laat je kennismaken met nieuwe personages.
[Nicci French is het pseudoniem van het Britse echtpaar Nicci Gerard en Sean French. Samen schrijven zij psychologische thrillers en korte verhalen.]

Zondagochtend breekt aan begint bij het einde van deel zes: op het moment dat Frieda Klein een lijk bij haar onder de vloer vindt. Dit is het bewijs dat Dean Reeve nog leeft en hij komt steeds dichterbij. Ook de vrienden en familie van Frieda verkeren in gevaar. Na zes delen voelen personages als Josef, Chloë, Olivia, en Jack, vertrouwd en bekend. Gelukkig zijn er ook nieuwe personages, zodat het verhaal niet te veel over dezelfde paden gaat.
Het hele verhaal heeft een mooie verhouding tussen vertrouwde en nieuwe elementen. De structuur is helder, waardoor je al een beetje kunt verwachten hoe het verhaal gaat lopen, maar er gebeuren nog zeker genoeg spannende dingen om te blijven lezen. Het boek leest lekker weg en neemt je steeds verder mee naar de duistere kanten van Londen. Spannend tot de laatste bladzijde!

Reacties op: Zondagochtend breekt aan - spannend laatste deel van de Frieda Klein serie

1260
Zondagochtend breekt aan - Nicci French
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 12,99
E-book prijsvergelijker