Advertentie

Het eerste deel eindigt met een mega cliffhanger en hoewel het voor mij niet heel lang duurde voordat ik verder kon lezen heeft het boek me wel een paar dagen flink in zijn greep gehouden. Gelukkig heeft Zomer & Keuning de boeken vrij snel achter elkaar uitgegeven, dus je kunt gelijk door. Extra tip: Ben je nog niet begonnen? Koop dan beide boeken tegelijk, je zult me dankbaar zijn! Maar goed, back to business, het boek gaat verder waar het eerste deel is geëindigd en vanaf het begin zat ik er goed in.

Een van de grote pluspunten aan het eerste deel vond ik de langzame opbouw van de chemie tussen Sage en Luca. Zij vallen niet als twee blokken voor elkaar, maar alles wordt langzaam, maar zo mooi opgebouwd. Zonder teveel te spoilen gaat de auteur in dit deel daarmee verder, maar dat vond ik niet altijd heel lekker uit de verf komen. Raak me. Niet. eindigt best heftig en die gevolgen daarvan vond ik niet altijd goed in het vervolg terugkomen. Dat vond ik jammer, want de auteur had daar genoeg ruimte voor. Dat maakt wel dat ik dit boek net ietsjes minder vind dan de voorganger, maar nog steeds heb ik echt genoten.

Ik ben echt bizar snel door dit deel heengegaan en dat kwam voornamelijk omdat ik het niet weg kon leggen. Laura Kneidl heeft een behoorlijke verslavende schrijfstijl en ondanks dat het best duidelijk is welke kant het opgaat, houdt ze genoeg kleine verrassinkjes in petto om het verhaal de complete 450 pagina’s boeiend te houden. Daarnaast is Luca echt een schatje die het ook zeker geen straf maakt om dit boek te lezen.

Ik heb echt genoten van dit tweeluik. Hoewel ik het eerste deel net iets beter vond, wordt alles in Verlies me. Niet. mooi afgerond en heb je nog steeds een fijne chemie op papier tussen Sage en Luca. Ik raad je deze serie absoluut aan als je fan bent van NA’s, maar koop ze wel allebei tegelijk!

Deze recensie verscheen eerst op www.favoritez.nl

Reacties op: Een prachtig vervolg

64
Verlies me. Niet. - Laura Kneidl
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners