Spannend tot het einde
11 jaar geleden werden 6 kinderen verdwenen. Nu komen ze weer terug maar ze zijn met zijn vijfen. Paar kinderen willen verder gaan met de toekomst en niet meer terug kijken naar het verleden. Lucas en scarlett willen graag weten wat er is gebeurt en gaan op onderzoek uit. Ook het zusje van max ( diegene die niet terug is gekomen) wil weten wat er is gebeurt en zoekt contact op met lucas.
Het verhaal begint dat de kinderen terug worden gebracht maar ze weten van niks alleen dat ze met een busje zijn gebracht.
De zoektocht kan beginnen maar niet zonder consequenties en wil je wel alles weten?
Ik vind dit een heerlijke boek de stemming wordt goed weer gegeven. Als de kinderen terug zijn is het geen groot feest, iedereen wilt weten waar ze zijn geweest en waar max is.
Het boek leest erg vlot en blijft lekker mystrieus je wilt lezen wat er gebeurt is.
Helaas bleef ik wel met een aantal vragen zitten en sommige personages werden helemaal niet goed uitgediept dat vond ik wel jammer je mist toch iets. Het voelde onvolledig aan.
Maar de schrijfstijl vond ik erg leuk en even wat anders.
Het boek is zeker een aanrader!