Ontspannen met de natuur

Michaela1981 Michaela1981
5 apr 2026

Als eerst wil ik Janine Keijser bedanken dat ik mee mocht doen aan de blogtour voor: Meditatie Natuurkrachten.

Het is de eerste keer dat ik een luisterboek luister. Het was een hele leuke en aangename beleving.

De auteur, Janine Keijser, staat bekend voor haar prachtige eco thrillers zoals, ontworteling en beproevingen. Ze is niet alleen een auteur maar ook een dierentolk.

Het is een eerste ervaring met een meditatie ( luisterboek), alsook meditatie. Ik was zo aangenaam verrast van de ontspannende reis met relaxerende achtergrongeluiden dat ik hier zeker en vast nog naar zal luisteren.

Een rustgevende stem begleid je doorheen de reis om contact te leggen met de natuurkrachten. Haar stem vermengd met de subtiele achtegrondgeluiden zijn in een goede balans.
In deze snel draaiende maatschappij is het belangrijk om af en toe eens even alles uit te schakelen en helemaal tot rust te komen. Natuurlijk is dat voor ieder individueel persoon anders.

Mocht je iemand zijn die van meditatie houd raad ik je deze zeker aan. Ik ga me alvast wat meer verdiepen in meditatie.
Wil je meer weten over wat ze allemaal doet? Ga dan zeker een kijkje nemen op haar website: luisterennaardieren

Meer recensies van Michaela1981