Het blijft genieten!

Mieke Schepens Mieke Schepens
2 mrt 2023

Deze recensie werd eerder gepubliceerd op mijn blog GraagGelezen.

Het is weer Sinterklaastijd en daar hoort natuurlijk ook een leuk prentenboek bij.
Klaas de kat en het raadsel van Sinterklaas is een grappig Sinterklaasboek over de tijd voorafgaand aan 5 december.
Klaas de kat heeft een heel fijn leven, samen met zijn vriendjes Mila en Max. Maar op een dag hebben ze geen aandacht meer voor hem. Wat is er aan de hand? Klaas gaat op onderzoek uit. Zal het hem lukken om het raadsel te ontrafelen?

Extra leuk: ga in de prenten op zoek naar de Sint en zijn Pieten.
Het boek blijft genieten, ook na 5 december!

Op de website van De Vier Windstreken staat een gratis ‘Klaas de kat download’. Hierin vind je allerlei leuke Sinterklaas knutselwerkjes, kleurplaten en baksels. Kinderen kunnen net zoals Mila en Max aan de slag gaan. Dit brengt het boek nog meer tot leven!

Over Klaas de kat kit:

Knutsel een kijkdoos, maak een pietenmuts, tover een keukenrol om in Klaas de kat, maak Sinterklaas lichtjes en nog veel meer om te puzzelen, kleuren en knutselen!

In de Klaas de kat kit (22 pagina's) vind je allerlei leuke Sinterklaas knutselwerkjes, kleurplaten en baksels. Ga net zoals Mila en Max aan de slag. Dit brengt het boek nog meer tot leven!

De downloads zijn helemaal gratis.

Meer recensies van Mieke Schepens