het ritme van mijn hart & van mij alleen

missp_her_books_read missp_her_books_read
29 mrt 2022

Het ritme van mijn hart:

Dit is echt een extraatje om van de smullen! Maar eerlijk, dit waardeer je enkel als je al de vorige Sullivans hebt gelezen. Dan weet je het direct, kan je volgen en ben je blij te lezen hoe iedereen verder is gegaan. Wie staat waar in zijn relatie, carrières en gezinsuitbreidingen.
Ik voelde me eigenlijk een beetje Mary, een gelukkige en tevreden moeder, die ziet dat haar kroost het goed doet en overloopt van liefde. De toekomst is verzekerd, want aan het nageslacht is al gewerkt of is onderweg.
Het is weer heerlijk vlot, erotische en humoristisch geschreven, wat toch wel de typische schrijfstijl is van Bella Andre.
Deze novelle is de kers op de ( bruids) taart.

4 sterren

Van mij alleen:

Rosa heeft een leven dat geleefd wordt door andere. Is het niet haar familie, dan is het wel een regisseur, cameraman, styliste, advocaat of het publiek! Het gaat zo ver dat er inbreuk wordt gedaan op haar privacy en zonder haar medeweten naaktfoto’s de virale wereld ingaan. Dit is voor haar de druppel en het enigste wat ze nog kan is vluchten! Vluchten naar een plek waar ze met haar vader ooit een mooi moment had! De kliffen van Montauk is ook het vlucht oord van Drake! Hij is daar om terug in zijn cottage inspiratie op te doen, om terug te kunnen schilderen. Het lukt hem niet meer om iets op zijn doeken te krijgen. Tot hij Rosa ziet, in één gedoken aan de rand van de kliffen, doorweekt, maar toch is er moed en fierheid dat ze uitstraalt! Het is het moment dat hij zoekt naar zijn schetsboek, het moment dat hij wil weten waarom, wie, wat en hoe. En dat moment krijgt hij, maar wil zij het wel?
Of gaan verleden en heden de spelbrekers zijn tussen hen?
“Van mij alleen” is een steamy feelgood verhaal dat vlot en hedendaags is geschreven. De problematieken van deze tijd, cyber en media komen goed naar voor, alsook de gevolgen die het kunnen veroorzaken. Het leven, of eerder het geleefd worden, wat andere van je verwachten, staan erg centraal in het verhaal. Hierdoor veronderstellen we vaak, in plaats van er eerlijk en open over te praten. Gelukkig is er voor alles een tijd en het juiste moment en dat was naar mijn gevoel één van de sterktes “ van mij alleen”.
Eindconclusie: het is een echt Sullivan, alsook een Bella Andre verhaal!
De fans zullen begrijpen wat ik bedoel.

4 sterren

Ik heb dit boek van Bella Andre mogen (voor) lezen en geef hier mijn eerlijke mening in bovenstaande recensie.
Dank aan Boekerij voor het vertrouwen en recensie exemplaar.

@missp_her_books_read

Meer recensies van missp_her_books_read