volg je hart
De oudste zoon is getrouwd, maar nu komt de druk op Charles te liggen om te trouwen op stand.
Het gemaskerde bal heeft hem zeker iets opgeleverd, maar het zou geen gemaskerd bal zijn zonder die mysterieuze ontmoeting.
Dompel je onder in de intriges en geheimen op Adawyth.
Michelle Sikking is zeer mooi verder gegaan op het vorige deel en dit onder andere met de klassieke schrijfstijl benadering. Toch wordt het liefelijke nu soms afgewisseld met pit en verzet. Ook in de verhaallijn wordt het brave wat aan de kant geschoven en wordt er gestreden voor hun liefde en keuzes. Dit alles maakt het verhaal boeiend en verfrissend. Mooi is hoe de hoofdpersonages strijden voor hun eigen persoonlijkheid, keuzes, verlangens en doelen. Het geeft de nodige spanning, drama en romantiek die zo goed tot zijn recht komt in dit genre.
De schrijfster heeft gekozen om het verhaal volledig vanuit Charles zijn emoties en belevingen te schrijven. Hierdoor geeft het een heel andere kijk en benadering, wat naar mijn gevoel een echte meerwaarde was.
Michelle Sikking laat met dit verhaal zien dat ze gegroeid is in haar schrijven.
Dit is echt haar ding, haar genre en haar stijl! Ik hoop op meer …
4,5 ster
@missp_her_books_read