De laatste gelofte
jdens een bruiloft in het Schotse dorp Gretna Green wordt seconden na het omdoen van de ring de bruid genadeloos doodgeschoten door een onzichtbare moordenaar. Bruut en bloederig, maar ze was niet het eerste slachtoffer – of de laatste. Ze noemen hem De Ghillie, en de teller staat inmiddels op zeventien doden. Omdat hij zijn slachtoffers willekeurig kiest, is het hele land in paniek.
Er is maar één team dat deze moordenaar uit de tent kan lokken. Tijd om Washington Poe en Tilly Bradshaw weer op te roepen.
Maar hoe stop je zo’n genadeloze moordenaar; een sluipschutter die nooit mist en nog geen enkele fout heeft gemaakt?
Dit is weer een heerlijke thriller met Tilly en Poe in de hoofdrol. Het is elke keer weer genieten met dit duo samen. Ondanks dat de schrik me even om het hart sloeg, kwam ik er later achter wat een sublieme actie het was.
ik als lezer was even flabbergasted!!! Hoe is het mogelijk. Maar bij het doorlezen van het verhaal verschijnt er een dikke glimlach op mijn gezicht. Dit zijn echt Tilly en Poe.
Het boek en dan bedoel ik het verhaal is verslavend. Het is bijna onmogelijk om het weg te leggen. Mooie afwisseling tussen werk en prive wordt in het verhaal verteld.
De titel is naar mijn mening zeer goed gevonden en slaat op meer issues dan gedacht.
Het verhaal legt veel op tafel, maar alles om iedereen om de tuin te leiden. Hoe ver ga je daarin. Heel erg ver, maar toch alles overdacht en veilig.
Ik hoop dat er nog veel delen komen met deze twee hoofdrolspelers want ik ben nog lang niet klaar met Tilly en Poe.