Spannende pageturner
Echt een enorme aanrader!!! Een heerlijke pageturner waarbij je op het puntje van je stoel zit. Ik las al eerder boeken van Esther Vehoef die ik geweldig vond en dit was er weer een die ik niet weg kon leggen. Wat kan deze vrouw schrijven! En wat een plots!
Wanneer Iris eindelijk eens vakantie heeft besluit ze een roadtrip door Europa te maken op weg naar haar moeder in Portugal in de oldtimer van haar moeder genaamd ‘Passepartout’ of ook wel ‘Toet’. Onderweg komt ze Micha tegen die met haar mee zal reizen. Dan lijkt de reis een romantische touch te krijgen. Maar is Micha wel een lieve mee lifter of heeft Iris zich hier flink in vergist?
Het verhaal wordt goed opgebouwd. De spanning is er niet meteen vanaf het begin maar het verhaal wordt wel sterk neergezet. Wanneer de spanning eenmaal aan bod komt laat het je niet meer los. Je wil in een ruk doorlezen, ook door de fijne schrijfstijl vlieg je er zo door heen. Door de goed opbouw van het verhaal leer je Iris goed kennen en kan je goed met haar meeleven. De plots die er in voor komen.. ik had ze niet verwacht. Chapeau.
Ik heb nog meer boeken van Esther in de kast staan waarvan ik niet kan wachten om ze te lezen.