Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

2020 kamp alpha

Nanesa 07 juli 2020 Auteur
2020 Kamp alpha.

Suzanna Esther, hoe durf je een verhaal schrijven waarin onze geliefde huisdieren een gevaar zijn voor ons?! Ik heb me tandenknarsend door dit boek geworsteld. Mijn hart deed pijn bij de gedachte dat dit mijn gezin en mijn huisdieren zou overkomen! Laten we allemaal hopen dat dit nooit echt zal gebeuren...
Zegt bovenstaande voldoende over dit boek? Neen, natuurlijk niet.
Dit boek greep me echt naar de keel. Met een benauwd gevoel gingen mijn ogen over de tekst. Bij bepaalde personages kon je de pijn van hun verlies echt voelen.
Ik had voortdurend mijn eigen gezin en honden in gedachten. Stel je voor dat onze dieren van ons werden afgenomen... ik denk dat ook hier hevig verzet geboden zou worden. Dat zouden we zomaar niet laten gebeuren. Ik kon me dus zeer goed inleven in de handelingen van de personages die het heft in eigen handen namen. Ik wilde alleen maar dat zij het overleefden. Ook al werd het met elke pagina die ik omsloeg steeds moeilijker om in te geloven.
Naar het einde werd het steeds spannender en kreeg ik weer hoop dat het allemaal in zijn plooi zou vallen. Toch liet het plot grote vraagtekens achter in mijn hoofd. Het kan niet anders dat die vragen nog beantwoord gaan worden. Hier moet gewoon nog een vervolg op komen. Dat kan niet anders.

1

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Nanesa

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?