Een verhaal vol herfst, kaneel en knusse momenten.

nathieleest 21 november 2025
Soms heb je gewoon zin in een lekker herfstverhaal. De Cinnamon Spice-herberg leek me daar het perfecte boek voor. De cover straalt precies dat knusse, kaneelachtige gevoel uit en alleen de titel al maakt dat je zin krijgt om dit boek te gaan lezen.

Het verhaal draait om Madison, een echte New Yorker die terugkeert naar haar geboorteplaats Maple Falls om de oude herberg van haar familie nieuw leven in te blazen. Wat ze niet had verwacht: de klusjesman die haar helpt met de verbouwing is niemand minder dan haar ex, Zach — nog steeds even knap, bebaard en irritant charmant als vroeger. Terwijl de herberg stukje bij beetje transformeert voor de grote herfstheropening, laait ook de oude spanning tussen hen weer op.

Het decor is heerlijk. Het kleine stadje, de herfstmarkten en de gezellige sfeer. Harper Graham weet dat allemaal perfect neer te zetten. Daar genoot ik echt van. De schrijfstijl leest bovendien soepel en beeldend; ik kon het stadje en de herberg zo voor me zien.

Toch kon het verhaal me niet volledig overtuigen. De romantiek tussen Madison en Zach werkte voor mij helaas niet helemaal. Hun miscommunicatie, de kern van hun verleden, bleef zich maar herhalen, waardoor hun relatie eerder frustrerend dan meeslepend werd. Ondanks de duidelijke chemie voelde het alsof ze in cirkels bleven draaien, zonder echt verder te komen.

De Cinnamon Spice-herberg is charmant en sfeervol, maar mist net dat beetje diepgang om het echt fijn te maken. De setting was voor mij het hoogtepunt, de liefde een beetje een teleurstelling.

Kortom: een prima feelgood voor wie op zoek is naar een gezellige herfstsfeer vol kaneel en knusse momenten maar wel met iets te veel miscommunicatie.

Meer recensies van nathieleest