Het zal je overkomen

Nel Crea 29 december 2025
“ Het onrecht “ geschreven door Rianne Meijburg.

Een fijn klein verhaaltje van de verhalenfabriek dat je helemaal even in andere sferen brengt.
Je ziet een mooie cover met zachte kleuren met in de verte een dame die in de vroege morgen aan het hardlopen is.

Jacky heeft na een moeilijke en zware jeugd een flink rugzakje overgehouden.
Zij doet goed haar best om overeind te blijven in het leven,
heeft een baan, een lieve hartsvriendin en zelfs een klein appartementje. Kunst is haar grote hobby en zij zou hier graag verder mee gaan.
Tijdens een rondje hardlopen ziet ze voor haar ogen iets vreselijks gebeuren en grijpt direct in.
Daarna is niets meer hetzelfde en heeft ze het gevoel dat ze in de gaten gehouden wordt en haar gevoel van veiligheid is totaal weg.
Het verhaal wordt vertelt vanuit het perspectief van Jacky en daardoor leer je haar goed kennen en dat is fijn om te lezen
Het is duidelijk en helder en het leest prettig.
Een kort verhaal met een aantal actuele thema’s zoals, aanranding en grensoverschrijdend gedrag.
Het heeft een open einde waarbij je gedachten verschillende kanten op kunnen dus wat mij betreft mag er een vervolg komen.
Met dank aan Vrouwenthrillers voor het mogen lezen van dit verhaal.

Meer recensies van Nel Crea