Nog overtuigender dan het eerste deel!

Nicole Schelling Nicole Schelling
19 mrt 2021

Na het lezen van Perfect Chemistry was ik fan. Toen ik hoorde dat er ook een vervolgdeel was over Alex’ jongere broer Carlos, moest ik dit hebben. Helaas zijn beide boeken heel slecht verkrijgbaar, maar lukte het me uiteindelijk om een tweedehands exemplaar over te kopen. Het derde deel over de jongste broer, Luis, is helaas nooit vertaald naar het Nederlands.

Carlos is een heel ander type dan zijn oudere broer Alex. Hij is rebelser, brutaler en een ergere badboy als zijn broer. Toen ik hem net leerde kennen, leek het me onmogelijk dat hij net zo’n transformatie zou doormaken als Alex en ik wist dat dit heel gedoseerd en rustig opgebouwd moest gaan worden om het realistisch over te laten komen. Dat is wat mij betreft in alle opzichten gelukt!

Op het moment dat Carlos Kiara leert kennen is hij ervan overtuigd dat hij nooit op haar zal vallen. Ze is absoluut niet zijn type, qua innerlijk niet en qua uiterlijk. Er ontwikkelt zich langzaam een relatie tussen hen die in het begin alleen nog is gebaseerd op plagerijtjes. Heel geleidelijk aan verandert de dynamiek en gaan ze elkaar op een hele andere manier zien. Die ontwikkeling wordt op een erg mooie manier geschreven en raakte mij dieper dan het verhaal van Alex en Brittany.

De relatie tussen de twee broers vond ik erg mooi naar voren komen en ik vond het leuk om de twee oude bekenden ook in dit verhaal tegen te komen, waar vooral Alex een heel belangrijke en cruciale rol speelt.

Gevaarlijke flirt is net als zijn voorganger een heerlijk liefdesverhaal met alle elementen waar ik van houd in een boek. De diepgang en vele boodschappen die aan bod komen, maken dat dit uiteindelijk veel meer dan dat werd!

Meer recensies van Nicole Schelling