Advertentie

Na vele jaren heb ik eindelijk weer is een boek van Karin Slaughter gelezen, en ik heb er van genoten. Alleen het begin was al fantastisch en dat zorgt er meteen voor dat je gelijk in het verhaal zit. De karakters zijn zeer goed uitgewerkt, je gaat helemaal meeleven met Callie en Leigh. Die samen in het verleden iets zeer heftigs hebben meegemaakt en waar ze na vele jaren weer mee geconfronteerd worden.

Dit is een thriller over schuldgevoel (met name van Leigh) en hoe twee goede zussen zich moeten zien staande te houden in een wereld waar ze een behoorlijk trauma hebben opgelopen. Ze hebben allebei een andere weg gekozen, of misschien werden ze ook wel gedwongen door de omstandigheden. Ongeacht dat de zussen in het verleden iets vreselijks hebben gedaan (al was het wel te begrijpen), krijg je wel veel sympathie voor ze en hoop je dat het uiteindelijk goed komt.

Enig minpuntje vond ik dat het verhaal voor mij iets te lang duurde en op een gegeven moment weet je ook wel hoe het zit en kan je wel raden hoe het gaat aflopen, desondanks zitten er vele leuke plotwendingen in en leest dit verhaal heel lekker weg. Kortom Karin Slaugter heeft wederom weer een goede thriller geschreven, al weet ik niet of het nodig was om ook Corona in het verhaal te stoppen in mijn optiek voegt dat helemaal niks toe maar het stoorde mij nou ook weer niet echt.

Reacties op: Weer een sterke thriller van Karin Slaughter

53
Valse getuige - Karin Slaughter Karin Slaugther
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken