Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

spannend tot op het einde

Pederebooksandtravel 19 november 2023
Hij zit jou begint met een fragment dat zich 10 jaar geleden afspeelde. Daarna maak je een sprong en kom je terecht in het leven van Amber die rode lipstick opdoet en haar klaarmaakt om op date te gaan. “Niet opblijven” roept ze naar haar huisgenoten maar Amber komt nooit meer thuis.
De trend is gezet en de spanning zit er al in. Wie heeft haar meegenomen? Wat is er gebeurd ?

Er wordt een lichaam bij het meertje gevonden en rechercheur Gina Hart wordt samen met haar collega’s op de zaak gezet. Het slachtoffer is gruwelijk aan haar eind gekomen, haar lippen zijn samengekleefd. Gina en haar collega’s beginnen de zoektocht naar de dader. Al snel wordt er een tweede en een derde meisje vermist. Je hebt wel al door dat het te maken heeft met hetgeen 10 jaar geleden gebeurd is maar er zijn zoveel verdachten dat je uiteindelijk niet weet wie de dader is.
Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende personages. Ook de dader met zijn/haar duistere gedachtes en bedoelingen komen aan bod.
Het boek kent ook een emotionele kant. De hoofdstukken die door slachtoffers werden verteld kruipen wel onder je vel. Ook de strijdvaardigheid van het team van Gina Harte, die samen hun tanden in de zaak zetten, grijpen aan want ze gaan tot het uiterste.
Je wordt voortdurend verrast in dit boek.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Pederebooksandtravel