Leuke romance met een mysterieus element
Allereerst maakten de secundaire personages dit boek echt geweldig! Ik hou gewoon van ze allemaal! Rory, Smith, Ace, Georgia, Ash, ... En ik ben dol op de queer representation, het was echt goed gedaan!
Hoe leuk ik de bijpersonages ook vond, ik had een beetje moeite om Chloe leuk te vinden. En dan bedoel ik niet haar persoonlijkheid, maar het feit dat ze bleef zeggen dat ze niet om Shara of de kaarten gaf, terwijl ze ondertussen haar hele vriendengroep verwaarloosde om naar Shara te zoeken. Ja Chloe, het boeide je wel, heel veel zelfs.
Ik zat ook echt direct in het verhaal. Ik ben altijd in de stemming voor een mysterieuze YA, vandaar dat ik zo genoten heb van dit boek. Ik ben ook een grote fan van drama en daarom ben ik echt fan!
De schrijfstijl was prettig om te lezen en ook al had dit boek wat langere hoofdstukken, ik vond het niet erg. Het enige wat ik nog steeds niet begrijp zijn de 'notities' enzo na elk hoofdstuk, die voegden voor mij niet echt iets toe aan het verhaal.
Verrassend genoeg vond ik de vertaling erg goed gedaan! Vaker heb ik iets van 'naja geef mij toch maar het originele Engels' maar dat had ik bij dit boek echt totaal niet!
Zou het boek zeker aanraden als je een snelle romance wilt lezen met queer representation en een beetje mysterie!!