Advertentie

Dit boek kan gebruikt worden voor jongeren die nog niet heel goed in de nederlandse taal zijn. Het boek is goed te lezen en behandelt een onderwerp dat zeker aan zal spreken: verliefdheid.
Tom is verliefd op Eva en besluit haar uit te nodigen om mee naar de bioscoop te gaan. Hij stuurt haar een berichtje, denkt hij, maar het bericht gaat per ongeluk naar Elise. In de pauze komt Elise naast hem zitten en ze zegt dat ze het leuk vindt om naar de bioscoop te gaan. Tom zegt neit dat hij een fout maakte en gaat met Elise naar de film. In de bioscoop zijn meerdere jongeren, ook Eva. Tijdens de film zit Tom tussen Elise en Eva in. Na de film is Elise in gesprek met de andere jongen naast haar. En Eva vertelt Tom, dat ze door Elise is meegevraagd, omdat ze Tom wel leuk vindt, maar niet verliefd op hem is.....
Het 15 jarige meisje dat dit boek las, vond het heel aansprekend. In haar cultuur wordt neit zo open over verleifdheid en jongens gesproken, ze leert er dus ook nog sociale omgangsvormen mee.

Reacties op: Aansprekend en eenvoudig taalgebruik

1
Alleen met haar - Mirjam Eppinga
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 10,00
E-book prijsvergelijker