Advertentie

Huis vol leugens is de nieuwste literaire thriller van Nicci French, hun eerste boek na de veelbekroonde Frieda Klein-serie.
De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Ze spreken regelmatig af in zijn pied-à-terre in Londen. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar het appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan; zijn schedel is ingeslagen. In paniek begaat ze een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet dat haar affaire aan het licht komt. Maar daarna heeft ze geen keus: ze moet blijven liegen. Tegen haar gezin, haar collega's en haar vrienden. En dan blijkt dat iedereen wel iets te verbergen heeft…

Al meer boeken gelezen van dit schrijversduo. Ook de gehele Frida Klein serie en die vond ik matig. Als ze zo doorgaan als met dit boek kan ik me er wel in vinden. Als lezer voel je hoe deze vrouw, steeds meer onder druk komt te staan door de keuzes die ze maakt. Ik vind haar goed neergezet. Ik heb nog een beetje bedenkingen bij de rechercheur die op de zaak gezet wordt. Op mij komt hij wat dommig over. Het verhaal is spannend en onderhoudend. Met de schrijfstijl in dit verhaal is niets mis. Bij vooral de Frida Klein serie vond ik alles langdradig. Bij deze is het precies goed en het einde was een verrassing! Ja deze Nicci French heb ik graag gelezen!

Reacties op: Huis vol leugens

703
Huis vol leugens - Nicci French
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,99 Bestel het e-book € 7,49
E-book prijsvergelijker