liefde!!!
In dit derde deel keren we terug naar de vrienden Lizzy, Sofia en Chloe. Alle drie gaan ze voor een tripje naar de Cote d’Azur. Sofia gaat voor de bruiloft van haar vader en zijn nieuwe vrouw de catering op zich nemen. Haar vriendinnen gaan met haar mee om haar te ondersteunen en om te genieten van eventjes niets.
Maar al snel slaat bij Lizzy en Chloe het blad om. Lizzy krijgt iets te horen wat haar hele toekomst zal veranderen. En Chloe gaat de grootste uitdaging van haar leven aan. Beide dames maken een enorme groei door in dit derde deel. Ze leren zichzelf beter kennen, komen voor zichzelf op en weten hun weg te vervolgen. Ik moet zeggen dat de diepgang die dit derde deel heeft me heeft weten te verrassen. Dat is Mieserius goed gelukt. Je krijgt een nog beter zicht op de drie meiden en de dingen die hun bezig houden. En het is iets wat eenieder van ons kan overkomen, dus je kunt je er zelf ook een beeld bij maken. En dat maakt dat de personages echt zijn.
Natuurlijk zoals de titel al zegt draait het om de liefde. Niet alleen liefde vanuit het andere geslacht. Maar ook liefde als in vriendschap. Liefde die nog niet uitgesproken is en liefde waar nog achtergekomen moet worden.
In dit derde deel weet de auteur ons weer mee te nemen naar Frankrijk. En door haar beeldende schrijfstijl kon ik me bijna wanen in dit land. Het heeft me zeker nieuwsgierig gemaakt om het land eens te gaan bezoeken.