Tijdens het hele verhaal een bepaalde spanning dat je blijft lezen...
"We houden je in de gaten, zo ga jij ook eindigen. Je verrader slaapt niet en is veel dichterbij dan je denkt."
Oef, dit citaat komt uit het boek Twijfel van Mirjam Everhard. In drie avonden heb ik deze uitgelezen, wat een goed verhaal! Bedankt Mirjam en Gordijnpublishing voor dit recensie-exemplaar!
Ik werd gevraagd door Mirjam of ik dit boek wilde lezen. Ik bekijk dan altijd de cover en lees de flaptekst, beide spraken mij aan. Wat ontzettend leuk dat ze mij benaderd heeft! Het verhaal vond ik fantastisch om te lezen. Geen spanning van enge moorden tot in gruwelijke details, wel tijdens het hele verhaal een bepaalde spanning dat je blijft lezen. De personages leer je goed kennen en hebben diepgang. Maja is goed neergezet. Mooi hoe beschreven wordt dat iemand anders is dan gedacht, een mooie wending was dat. Ik werd gegrepen door dit verhaal en wilde niet meer stoppen, maar ja er moet ook gewerkt worden... 's Avonds dwaalde ik weer af naar het winterse landschap in Zweden. Mirjam beschrijft met details, waardoor ik een soort van toeschouwer was in het verhaal. Het is deel 3 in de Inspecteur Holländska serie. De eerdere delen heb ik niet gelezen, dat is ook niet echt nodig voor het verhaal. Behalve dan dat ik zo enthousiast ben dat ik ze wil gaan lezen! Van mij krijgt dit verhaal ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Maja is inspecteur en heeft al meerdere zaken onderzocht. Handlangers spelen een rol en lijken verdwijnen. Dan is er iemand die het op Maja gemunt heeft. Hij zet van alles in om haar te pakken te krijgen, maar elke keer lijkt dat te mislukken. Dan wordt Maja ontvoerd. Er wordt een zak over haar hoofd getrokken en ze wordt meegenomen. Maar door wie? Wie heeft het toch op haar gemunt? Zal het haar lukken om deze ontvoering te overleven?