Heerlijke romance in sokken

rmy.smtr 02 april 2024
De cover suggereert humor en spicy kruiden tegelijk. Dit maakte me nieuwsgierig naar het boek. Toen ik de achterflap las, was ik meteen overtuigd. Ik hou wel van slowburn romance, op welke manier dat het ook groeit.
Het gaat om 2 dertigers die vastzitten in hun carrière. Ze ontmoeten elkaar in een bar van een boekenwinkel en na een slechte onenightstand denkt zij dat ze mekaar nooit meer zullen zien. Echter blijkt hij de volgende werkopdracht te zijn. Nadat ze eerlijk toegeeft dat de seks voor haar erg slecht was, komt het gekke voorstel om hem sekslessen te geven tijdens hun samenwerking.
Ook al zitten er spicy scènes in het boek, wat voor sommige lezers wat goedkoop kan overkomen, vind ik dat het boek een goed onderbouwde inhoud heeft. Het is duidelijk een verhaal waar de spice een toevoeging is, in plaats van andersom.
Het verhaal heeft meer diepgang door de moeilijke thema’s over mentale kwetsbaarheid, OCD en wat voor impact het heeft op het leven en comfort van de hoofdpersonage, onzekerheden over belangrijke keuzes in het leven. Het was ook interessant om een kijkje te hebben in de wereld van ghostwriting. De schrijfstijl was prettig om te lezen. In eenvoudige woorden werden gevoelens mooi beschreven en de ontwikkeling van hun chemie naar liefde. Het is een heerlijk romantisch boek op een grappige en ontroerende manier.

Meer recensies van rmy.smtr