Geen woorden maar draden.

Rudy BLOM 05 april 2025
De Ierse journalist Antony Fennell krijgt een opdracht om in Kaapstad aan boord te gaan van een schip, dat is gespecialiseerd in het herstellen van kabels, die onderzee zijn beschadigd en voor heel wat ellende zorgen op het vasteland. Het aanmonsteren op het schip lijkt geen sinecure en de kapitein van het schip Conway is een man die Fennell niet kan doorgronden. Gedurende de ganse reis die veel langer duurt dan was voorzien komen beiden met elkaar in confrontatie. Het boek is niet alleen een avonturenroman met een psychologische diepte, maar ook wordt de spanning gaandeweg opgebouwd en beetje bij beetje komen persoonlijkheden bloot te liggen die het boek zo lezenswaardig maken. Het is een pageturner die ons als lezer heel wat informatie geeft hoe het eraan toegaat op zo'n schip. Dit boek is een sterke aanrader!

Meer recensies van Rudy BLOM