De Eerste Wereldoorlog laat zijn sporen na.

Rudy BLOM 29 juni 2025
Nu pas dit schitterende boek gelezen. Een boek dat je bij de lurven pakt en je niet meer loslaat. Op het einde wordt het zelfs een thriller. Elk personage wordt nauwkeurig omschreven zodat je als lezer weet waar je aan toe bent. Edouard en Albert twee overlevenden van de Eerste Wereldoorlog de ene fysiek de andere psychisch gekwetst, blijven na de oorlog onafscheidbaar met elkaar verbonden. Albert voelt zich schuldig over de handicap die zijn beste vriend Edouard is overkomen. Bij Edouard rijpt een idee om aan geld te geraken, want beiden zijn twee armoezaaiers geworden. Ze nemen wraak op de wereld die hen werd ontstolen. Een derde speler zal hun het leven zuur maken. Hun gewezen kapitein toen ze nog in dienst waren en die hen in hun verder bestaan, het leven blijft zuur maken. Een boek dat de spanning blijft opbouwen, verrast en begeesterd. U als lezer nooit loslaat en bijna vijfhonderd bladzijden geboeid op uw leesstoel achterlaat. Van deze auteur wil ik nog boeken lezen. Sterke aanrader dit boek!

Meer recensies van Rudy BLOM