Inkijkje in therapiesessies
In deze autobiografische roman reflecteert Baek Se-hee over haar sessies bij de psycholoog. Vanaf de buitenkant ziet ze er heel succesvol uit, maar vanbinnen voelt ze zich somber, angstig en alleen. Ze neemt haar sessies bij de psycholoog op en reflecteert over wat ze daar gehoord en geleerd heeft.
Het was iets helemaal anders dan ik normaal lees, maar toch ben ik grote fan van dit boek! Ik ging persoonlijk nog nooit naar een psycholoog, maar veel van mijn naasten wel. Ik vond het leuk om een inkijkje te krijgen in hoe het daar aan toe gaat en hoe een wisselwerking met een psycholoog een persoon kan helpen. Ik las ook heel wat teleurstellende recensies, maar ik denk dat het gewoon belangrijk is dat je op voorhand weet wat voor boek dit is. Je krijgt uitgeschreven opnamen van therapiesessies en reflecties daarover. Ik denk dat sommige lezers meer verwacht hadden en daarom teleurgesteld waren, maar ik had dat gevoel niet omdat ik wist wat er ging komen. Ik vond dit boek dus een aanrader! Zeker voor lezers die geïnteresseerd zijn in psychologie!