Aardig verhaal, slechte redactie
Het verhaal zelf is origineel. Je ziet hoe ene jongen oogroeit in een sekte. Hier is hij het buitenbeentje en echt een harde gelover is hij ook noet. Dan moet hij meedoen aan een test, waar hij het verrassend goed lijkt te doen.
De sekte is goed bedacht. De reden dat de jongen daar zit is wat cliché. Ik vond het vooral origineel hoe die sekte werkt en waar ze on geloven en dat de jongen ondanks dat hij niet altijd wil in het begin, zich uiteindelijk toch ovegeeft aan wie hij lijkt te zijn.
Waar ik me het meeste aan stoorde, is dat er geen redactie gedaan lijkt te zijn op het boek. Er komen fouten in voor die een redactie had moeten opmerken, die mij enorm uit het verhaal trokken. Erg jammer, want het boek had zo een ster meer kunnen versienen als dit fatsoenlijk was gedaan!
Spoiler: Er komt 1 vrouw in voor en dat was meteen de love interest van de hoofdpersoon. Het was liefde op het eerste gezicht waarna zij hem volgt, waarop zij tegen hem gebruikt wordt. Die verhaallijn vond ik slecht geschreven en er jammer.