Ik weet wie je bent

sheila_hjv_inbooks sheila_hjv_inbooks
24 mrt 2023

Hij is een bekende acteur die alles heeft, roem, rijkdom en een sexy uiterlijk. Hij staat alleen ook bekend om zijn sterallures en zijn roekeloosheid. Na een bargevecht wijst zijn producer hem een oppas toe die moet zorgen dat hij uit de problemen blijft.

Zij is een overwerkte therapeute, die door haar neef wordt ingeschakeld om op één van zijn sterren te passen, waarna haar leven compleet op zijn kop komt te staan. Na een nieuw schandaal staat er meer op het spel dan alleen zijn baan.

“Vervolgens wikkelde hij zich om haar heen als ….. Als de deken die hij haar had gegeven, misschien.” Olivia Dade

Kunnen Lauren en Alex de hindernissen overwinnen als er ook gevoelens in het spel komen?

All the feels van Olivia Dade is het tweede boek in de Spoiler Alert serie, waarin ruimte is voor personages die net even anders zijn en daardoor misschien juist wel echter overkomen.

Met humor, gevoeligheid en eerlijkheid leidt Olivia Dade je door het chaotische leven van een mannelijk karakter met ADHD, en een vrouwelijk personage met ronde vormen en behoefte aan rust. Allemaal punten die een belangrijke rol in het boek en de levens van de twee hoofdpersonen spelen. Olivia Dade geeft ruimte aan de opbouw van het verhaal en de kennismaking van, en met, de personages. De verhaallijnen zijn met flair en zonder terughoudendheid uitgewerkt en de personages zijn grappig, open en kwetsbaar.

Olivia Dade legt haarscherp de pijnpunten van dit verhaal vast en dat zit niet alleen in de ADHD van Alex of het feit dat Lauren als lelijk wordt beschouwd. Waar de pijn wat mij betreft nog veel meer zit is in het feit dat andere karakters zich genoodzaakt voelen om te uiten wat ze ervan vinden. En zelfs nog meer in de manier waarop die personages Lauren door haar uiterlijk als volledig onbelangrijk en minderwaardig wegzetten. Olivia Dade slaat, door hier via haar verhaal bewustzijn voor te creëren, wat mij betreft de spijker op de kop.

All the feels is in zijn totaliteit een lief, confronterend, grappig en expliciet feelgood verhaal dat zeker iets bij je teweeg zal brengen.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Instagram: sheila_hjv_inbooks