Een virtuele verleiding
Lise ontvangt opnieuw een uitnodiging voor een romantisch en steamy verblijf in het kasteel dat je verleidt met gewaagde spelletjes en romantische uitdagingen.
De uitnodiging is voor haar en Ayden, maar Ayden heeft haar na het vorige bezoek volledig uit zijn leven gebannen en ze heeft geen idee waarom. Toch stuurt ze hem een mail om hem mee te vragen voor een nieuw spannend verblijf.
Als ze allebei in het kasteel zijn, begint Lise toch te twijfelen en wil ze vooral weten waarom hij haar geghost heeft.
“Ik sta aan de rand van een kasteelzaal, virtueel weliswaar, en ik zie een sexy virtuele vrouw in een strak pak staan.” Susan Summer
Virtueel Spel van Susan Summer is het tweede deel van de spicy Kasteelsuite serie.
Susan Summer neemt je opnieuw mee naar het Kasteel van de Zeven Zonden en Zeven Deugden, en de zinnenprikkelende locatie doet zijn naam opnieuw eer aan. De auteurs hebben weer allerlei verleidelijke opdrachten bedacht, die binnen het sexy spel vallen waar het kasteel voor gecreëerd is. Het is leuk om te ontdekken wat er deze keer uit de spreekwoordelijke hoge hoed wordt getoverd, en ik vond het wederom behoorlijk origineel. De toevoeging van het virtuele deel bracht weer een hele nieuwe sfeer met zich mee.
Het is knap dat je er als auteur in slaagt om de lezers geboeid te houden wanneer een verhaal op weinig karakters leunt. Dat weet Susan Summer op de juiste manier in te zetten, door de personages binnen dat kleine decor met voldoende activiteiten te omgeven. Hierdoor krijg je het gevoel dat je tot dicht bij de hoofdpersonen kan komen en het kasteel door hun ogen mag zien. De twee hoofdrolspelers hebben een prettige uitstraling en het is fijn om hem weer wat beter te leren kennen en te ontdekken wat er na Verleidelijk Spel is gebeurd.
Virtueel Spel brengt je weer wat dichter bij Lise en Ayden en ik ben benieuwd wat we in het derde deel zullen ontdekken.
Instagram: sheila_hjv_inbooks
Instagram: sheila_hjv_inbooks