Zolang er maar liefde is
Hanne voelt zich heerlijk in haar huisje naast de B&B, maar het is wel drukker nu ze daardoor meer gasten kan ontvangen. Daar bovenop laat ze zich ook nog overhalen om de bruiloft van haar beste vriendin Kristie te organiseren in haar B&B.
Als vervolgens haar vriendin Julia bij haar aanklopt met een enorm probleem, en de vriend van haar moeder in het ziekenhuis belandt, moet Hanne ineens wel heel veel ballen in de lucht houden. Plotseling lijkt er van alles mis te gaan.
“Nogmaals bedenk ik hoe jammer het is dat mensen momenten als deze niet gewoon appreciëren en omarmen, want onverwachte avonturen en vriendschappen zijn toch veruit de leukste?” Kaat De Kock
Lukt het Hanne om alle problemen, inclusief die in haar eigen relatie, op te lossen en alles alsnog in goede banen te leiden?
Bruiloft in de B&B van Kaat De Kock is het derde, ook afzonderlijk leesbare, deel van de B&B reeks.
Dit was mijn eerste kennismaking met de B&B van Hanne en ik kan zeggen dat het daar goed vertoeven is. De sfeer in het verhaal is hartverwarmend en uitnodigend, waardoor je je enorm welkom voelt. Ook bij de vriendengroep vind je makkelijk aansluiting, en je krijgt het idee dat ze je moeiteloos in hun midden hebben opgenomen. Dat ik de eerste twee B&B boeken (nog) niet heb gelezen, vormde dan ook geen enkele belemmering om het verhaal te kunnen volgen, maar ik ben wel nieuwsgierig genoeg gemaakt om de eerdere delen ook te willen lezen.
Kaat De Kock heeft haar personages voldoende te beleven gegeven, waardoor je je tijdens het lezen geen moment hoeft te vervelen. Hanne is een fijn hoofdpersoon en de uiteenlopende karakters van haar vriendinnen vullen dat van Hanne perfect aan. Samen met de mannen in hun leven en andere vrienden en familie, vormen ze een bont gezelschap waar je graag je leestijd mee door wil brengen.
Bruiloft in de B&B van Kaat De Kock is een warm en fijn feelgood boek dat heel goed bij de sfeervolle decembermaand past. Toch zou ik er zeer waarschijnlijk in iedere andere maand van het jaar net zoveel van hebben genoten.
⭐️⭐️⭐️⭐️
@sheila_hjv_inbooks