Vier jaargetijden en een beetje meer
Geïnspireerd door de liefde en de vier seizoenen, heeft Wendy de Liefde voor elk seizoen een feelgood verhaal geschreven om heerlijk bij weg te dromen. En aan het einde geeft ze je ook nog een hele fijne bonus.
Lente – Leef
Een boodschap die Chers werkleven op zijn kop zet, zou zomaar een zegen voor haar toekomst kunnen zijn. Durft ze haar hart te volgen?
Zomer – Net als in de film
Net gedumpt, en op vakantie met zijn ouders. Eigenlijk zag Tijmen dat helemaal niet zitten, maar een blonde schone zou dat zomaar kunnen veranderen.
“Een golf van opluchting trekt door mijn aderen. Ik schuif wat dichter naar haar toe …..” Wendy de Liefde
Herfst – In haardvuur en vlam
Als de hond van zijn buurvrouw ontsnapt, krijgt Matthias de schrik van zijn leven. Gelukkig krijgt hij bij het zoeken hulp van een aantrekkelijke vreemdeling.
Winter – Pietenpoespas & high school Honeys
Marèl wordt tegen haar zin in alweer ingedeeld bij het Sinterklaas-event. Het enige dat het vorig jaar dragelijk maakte was de sexy vreemdeling. Maar dat zit er dit jaar niet in, toch…?
Bonus – Vrijdag de dertiende
Als alles tegenzit en haar enige leuke moment ook veel te snel voorbij gaat, weet Isabelle het zeker. Dit is niet haar dag. Of kan deze vrijdag toch nog leuk eindigen?
Om te (sei)zoenen is gevuld met leuke personages die verschillend zijn, maar wel hetzelfde zoeken. En als lezer mag je aanwezig zijn bij hun zoektocht naar een lieve partner en een leven waar ze gelukkig van worden. Ze willen geen gekke dingen, en daardoor zorgt Wendy de Liefde dat je je betrokken voelt bij de situaties en wensen, die best herkenbaar en realistisch kunnen zijn.
Wendy de Liefde weet van haar vijf korte verhalen echte feelgood momentjes te maken, die je allemaal met een glimlach kan afsluiten. Ze heeft er volwaardige mini verhaaltjes met een kop en een staart van gemaakt, waar van alles in gebeurt. Natuurlijk is de ruimte voor verdieping beperkt, maar dat heb ik ook niet gemist omdat de auteur in Om te (sei)zoenen voldoende geeft om van te genieten.
⭐️⭐️⭐️⭐️
Instagram: sheila_hjv_inbooks