Taboes en passie

sheila_hjv_inbooks sheila_hjv_inbooks
29 mrt 2023

Als de gedreven geneeskundestudent Thomas tijdens een bespreking zo dichtbij zijn knappe professor Lies Van Acker is dat hij haar kan aanraken, kan hij niet meer ontkennen hoe ontzettend sexy hij haar vindt.

Ook Lies voelt de chemie tussen hen knetteren, maar ze heeft geheimen, en een relatie met een student is een probleem dat ze niet kan gebruiken. Thomas en Lies kunnen echter niet bij elkaar wegblijven en ze krijgen een hartstochtelijke affaire.

“Thomas stapt dichterbij en hoe graag ik ook achteruit wil deinzen, mijn lichaam weigert.” Fiona Gothfield

Hun relatie is een taboe, hun affaire is geheim en de uitkomst is onzeker.

Verboden liefde van Fiona Gothfield is een steamy romance novelle, waarin een verboden liefde en een age gap een hindernis naar geluk kunnen opwerpen.

Verhalen die een beetje schuren om wat voor een reden dan ook, en zeker als het om een verboden liefde gaat, brengen meestal een hoop tegenstrijdige gevoelens teweeg, maar zijn vaak ook het lekkerst om te lezen. Ze brengen een extra stukje spanning mee waardoor je snel in het verhaal komt, en er in wil blijven lezen om te weten hoe alles zich zal ontwikkelen. Fiona Gothfield heeft de thema’s goed neergezet, en speelt via haar personages het spel van aantrekken en afstoten, en het gevecht tussen het hoofd en het hart, goed uit.

Verboden liefde is echt een verhaal geworden waarin je je lekker even kunt verliezen in de obstakels die de relatie van Lies en Thomas opwerpen. Beide personages zijn sympathiek neergezet, en door de situatie waarin Lies zich bevindt ben je sneller geneigd om haar te vergeven, en blijft ze likeable. Verder kom je niet zoveel te weten van de hoofdpersonen, maar gezien het soort verhaal en de lengte ervan is het niet iets wat je mist. Het is juist fijn om met beide karakters in het moment te zijn en daar gewoon zoveel mogelijk van te genieten.

Verboden liefde is een spicy novelle over een romance die ondanks ‘taboes’ en ‘beperkingen’ passievol opbloeit. Maar zal de liefde het winnen van de regels of zijn de complicaties te groot?

⭐️⭐️⭐️⭐️

Instagram: sheila_hjv_inbooks