Advertentie

Balcontrole
De eerste ontmoeting tussen Hartlyn en Bram was best gênant. Toch knettert het vanaf het begin tussen de twee. Maar wanneer Hartlyn hoort waarom Bram ineens aan het werk is bij haar voetbalclub, komen haar verstand en haar gevoel met elkaar in conflict.

“Een paar seconden zijn we allebei te verstijfd om iets te doen. Zijn blik kleeft aan mijn borsten en ik sta daar alsof ik bevroren ben. Dan kan ik me weer bewegen en gris de gevallen handdoek van de grond die ik voor me houd.” Liz Hartevelt

Free Falling
Tess laat zich, geheel tegen haar principes in, door haar zus meevoeren naar een MMA gevecht. Ze heeft niets met vechtende mannen, totdat haar oog op Kai valt. De jongen waar veel geruchten over rondgaan en die niemand echt kent. Ze voelt onmiddellijk een enorme aantrekkingskracht, en Kai en Tess kunnen niet bij elkaar wegblijven. Maar wat is er waar van alle geruchten?

Rebound
Rivka en Milco weten precies wat ze willen. Groot zijn in hun sport, basketbal. En ook Belal heeft plannen. Alleen Chaim heeft geen idee, eigenlijk wil hij het liefst verdwijnen. Wanneer Chaim het basketbalwereldje van zijn zus Rivka binnenstapt, brengt hij een hoop onrust teweeg.

Set is het tweede deel uit de Romance Scores! serie, waarin een drietal auteurs ieder een kort verhaal voor hun rekening nemen. In Set mogen we genieten van de verhalen van Liz Hartevelt, Marijke Vos en May Harper.

In deze bundel speelt ieder verhaal zich af in de sportwereld, en in ieder verhaal is dat een andere sport. Deze zijn echter niet alleen geschikt voor sportliefhebbers. Iedereen die graag steamy new adult verhalen leest, zal zich kunnen vermaken met de inhoud van dit boek.

In een bundel met meerdere verhalen van meerdere auteurs, zal het ene je misschien meer aanspreken dan het ander, of ligt de ene auteur je wellicht beter als de ander. In deze bundel zal je merken dat alledrie de verhalen in ieder geval genoeg in zich hebben om je een paar leuke leesuurtjes te bezorgen.

Wat ik prettig vind, is dat ieder van de auteurs ervoor heeft gekozen om in hun korte verhaal, naast de erotiek, ook een gevoelig, of een niet voor de hand liggend onderwerp, te verwerken. Hierdoor werd ik in een deel van deze verhalen ook nog echt geraakt door de inhoud.

Set is een fijne verhalenbundel vol liefde. En mocht je één of meer van de auteurs nog niet kennen, dan is het gelijk een leuke manier om kennis met ze te maken. Ik geef dit tweede deel uit de Romance Scores! serie 4 sterren.

Deze recensie schreef ik voor, en is terug te vinden op, de blog In de Boekenkast: https://indeboekenkast.com.

Reacties op: Sportieve liefde!

10
SET - Liz Hartevelt May Harper ...
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners