super mooi verhaal

silena-horijon 10 juni 2022
Carmen raakt op één dag haar drukke baan én haar relatie kwijt. Ze loopt binnen in een bloemenzaakje aan het Vondelpark, waar de verkoper haar betovert. Maar dan laat hij plots de zaak aan haar over! Ze roept de hulp in van haar twee beste vriendinnen die op eigenwijze meehelpen om van de zaak een succes te maken. Hoe krijgt ze haar leven én de zaak weer op de rit?

Wauw, wat was dit een ontzettend mooi verhaal. Ik heb dit gelezen met een lach en een traan. Carmen laat zien dat je leven niet altijd hoeft af te hangen van carrière maken en geld hebben. Leven is genieten, doen wat je wilt doen en waar je gelukkig van word. Ik heb enorm genoten van het eerste deel van deze serie. De schrijfstijl is echt super fijn en leest heerlijk vlot weg, ook lekker dat de boeken niet enorm lang zijn. Ik heb enorm zitten genieten onder het lezen van dit eerste boek sommige stukken waren erg verdrietig maar daaraan weet Gaby toch weer een mooie draai te geven en het weer super mooi en positief te maken. Ik ben benieuwd naar de volgende delen.

Bedankt zomer en keuning voor het recensie exemplaar.

Meer recensies van silena-horijon