een echte aanrader!
Voor het Selfpub Café boeken auteurs lezers mocht ik het boek ontsnapt aan de dood lezen van Engelina Fenn - Jonk.
Door de cover en omdat het een waargebeurde thriller is een boek wat hoog op mijn lijstje stond van wat ik graag zou willen lezen. Ik was dan ook erg blij dat ik hier in het cafe mocht aanschuiven met dit boek.
Meteen toen ik begon met lezen wou ik blijven lezen zo zat ik meteen in het verhaal. Ik moet eerlijk zeggen dat mij dat erg aanspreekt en je dat niet heel vaak hebt bij een boek.
Maar hier gelukkig dus wel ik heb dus iedere vrije minuut meteen het boek erbij gehad want ik wou steeds weten hoe het verder ging.
Onwijs sterk hoe je het verhaal in elkaar hebt kunnen zetten , zeker omdat je het zelf
Echt meegemaakt hebt en er een hoop emoties bij komen kijken. Ik wil je dan ook heel erg bedanken hoe je mij meegenomen hebt naar een stukje van jou leven en je mij een inkijk hebt gegeven hoe dingen soms lopen in het leven en je onbedoeld echt wel in situaties kunt komen die je liever niet hebt. En je soms zelfs keuze s moet maken die je nooit had gedacht te maken in je leven.
Ik ben wel heel benieuwd hoe het nu met je gaat. Heel erg bedankt dat ik dit boek mocht lezen.