Advertentie

‘Work hard, play hard’ is het motto van de Jessica, overdag werkt ze hard als bankier en ‘s avonds is ze dansend en flirtend te vinden in het Amsterdamse nachtleven. Na een opdracht samen met haar, te flirterige, baas Maurice ontmoet ze zijn chauffeur de verleidelijke Chris waar haar hart direct harder door slaat. In de weken die volgen komen ze elkaar meerdere keren tegen maar Chris gunt haar geen blik waardig, toch blijft hij door haar hoofd spelen.

Een heerlijk nieuwe feelgood verhaal van Loft Books, ze weten ze altijd goed te vinden! Dit eerste deel, ja gelukkig zijn er meer, leren we hoofdpersoon Jessica kennen en krijg je een uniek inkijkje in de wereld der bankieren, wat trouwens super interessant is, en in haar leven als single. Het karakter van Jessica is door Rhodé goed uitgewerkt waardoor Jessica als een echt persoon voelt en je zo zou geloven dat ze daadwerkelijk een werknemer bij een bank is. Dit geldt ook zeker voor de rest van de beschreven personages in het boek.

Door deze levendige personages in combinatie met de vlotte schrijfstijl van Rhodé maakt dat je Die eerste blik in één ruk uitleest en niet kan wachten om direct door te gaan naar het tweede deel in deze reeks, deze komt uit op 26 augustus van dit jaar, vandaag dus(!!) en heeft de titel De tweede verleiding. 

Met zijn 99 pagina’s is het een heerlijk boek om tussendoor te lezen of op een moment dat je weinig tijd hebt. Dit eerste deel heeft mij in ieder geval vermaakt en ik ben erg benieuwd hoe de relaties zich in het tweede deel gaan ontwikkelen.

Reacties op: Lekker voor tussendoor

5
Die eerste blik - Rhodé Franken
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners