Advertentie

In deel 2 van de trilogie Truth or Dance beginnen India, Lisa en Zoë  aan hun vervolgopleiding aan het conservatorium. Nikkie begint aan haar opleiding als vakdocent en de 4 vriendinnen zijn recent samen gaan wonen. Van truth or dance zijn ze verlost.. toch? Net als India niet de hele angstig naar haar telefoon kijkt word de grootste nachtmerrie van de meiden waarheid, Truth or dance is terug en gevaarlijker dan ooit.

Met Break a Leg zet Chinouk de lijn door waar ze in deel 1 van Truth or Dance mee begon, een zenuwslopend en spannend boek waarin je aan jezelf twijfelt, want er waren genoeg bewijzen dat dat ene meisje het moest zijn toch, en aan het eind gefrustreerd bent omdat je weet dat je echt tot het laatste deel moet wachten om te weten wie het is. Nog 'erger' dan het wachten tot je eindelijke weet wie A  in Pretty Little Liars is, of de spanning op zoek naar de Mol in wie is de mol..
Niet voor niets dat er door deze boeken zelfs een Facebook pagina is aangemaakt om te gissen naar de identiteit van Truth or Dance.

Chinouk Thijssen (1983) was zelf van haar vijfde tot zestiende intensief bezig met ballet helaas moest ze hiermee stoppen maar dit gaf haar wel de inspiratie voor de spannende young adult trilogie Truth or Dance. Chinouk is naast schrijfster freelance corrector. De filmrechten van haar eerdere young adult thriller Fataal Spel zijn gekocht door Glimlach Media.

Reacties op: Spannend vanaf de eerste pagina

175
Break a Leg - Chinouk Thijssen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners