Hele leuke bundel!

Veronique Janssen Veronique Janssen
21 mrt 2022

Deze recensie verscheen eerder op Veronique's Boekenhoekje

Courtney Walsh schreef het eerste verhaal in deze bundel. Ik kende deze auteur al en ze heeft zo’n lekkere stijl. Het leest gewoon heel makkelijk.

Dit verhaal is een beetje cliché, maar het past zo fijn bij de stijl en het verhaal. Het is een heel leuk verhaal en eigenlijk precies wat je verwacht van Courtney Walsh. De kerstsfeer is goed aanwezig. Het is echt een leuk feelgoodverhaal!
Het verhaal van Deborah Raney is iets geloviger. Het geloof speelt een grotere rol in dit verhaal, maar het is op een mooie manier gedaan. Het is subtiel en op een mooie manier aanwezig.

Deborah Raney heeft een fijne stijl. Het is heel warm. Het verhaal is leuk en het laat je ook nadenken over bepaalde vraagstukken. Het is wel een beetje voorspelbaar.

Melissa Tagg schreef het laatste verhaal in deze bundel en het is mijn favoriet van de bundel! Het is luchtig, knus en gezellig. Het is zo’n leuk verhaal!

De stijl van Melissa Tagg is heel fijn. Ze heeft een mooie humor. Het is ook een heel origineel verhaal. Ik heb genoten van dit verhaal!

Meer recensies van Veronique Janssen