Leuke feelgood!

Veronique Janssen 20 augustus 2025
‘Roadtrip naar liefde’ van Eva Cadier heeft een leuke cover. Hij is warm en gezellig. Het geeft de sfeer van deze feelgood mooi weer. De titel is ook heel goed gekozen.

Het verhaal heeft een leuk plot. Ik vind de roadtrip met het oude busje van haar oom leuk bedacht. Ik heb hardop gelachen om bepaalde gebeurtenissen. Wat Mila allemaal meemaakt! Het toverde een lach op mijn gezicht.

Mila is een leuk personage en ik vind haar heel lief. Ze is menselijk neergezet. Soms vind ik de dialogen niet altijd even lekker lopen. Het voelt soms een beetje gemaakt, geknutseld. De gesprekken kwamen daardoor minder binnen en het raakte me minder dan ik zou willen.

Het is een leuke feelgood en ik heb een aantal fijne uurtjes gehad. Ik ben benieuwd waar Eva Cadier nog meer mee gaat komen. Ik ben benieuwd!

Recensie verscheen eerder op Veronique´s Boekenhoekje!

Meer recensies van Veronique Janssen

In 1938 vluchten de Freuds van Wenen naar Londen, waar Anna Freud weeshuizen opricht en op zoek gaat naar erkenning en hechte vriendschappen.

De jonge, verloren Ambre komt na een mislukte zelfmoordpoging in een hotel in de bergen terecht, waar ze zichzelf en het leven opnieuw leert te ontdekken.