Een cosy crime die spannend blijft tot het laatste hoofdstuk
Als eigenaresse van een B&B in Toscane besluit Emma dat het tijd is voor de liefde en neemt ze deel aan het programma Matchmakers.
4 Nederlandse mannen reizen af naar haar B&B en strijden om haar hart. Een van de deelnemers heeft een duister verleden met Emma en komt met andere intenties naar de B&B.
Je leest het verhaal vanuit Emma, maar ook vanuit haar stalker.
Door de goede beschrijvingen van de omgeving waan je je helemaal in Toscane. De gedachtengangen van zowel Emma als de stalker zorgen er voor dat je druk aan het mee puzzelen bent wie nou de stalker is. Dit blijft tot het eind aan toe spannend.
Aanrader om te lezen, zeker voor de mensen die van B&B vol liefde houden.
Bedankt @uitgeverij_hartklopper dat ik mee mocht doen aan de blogtour!
@maaikeboschauteur complimenten, kon het boek niet meer neerleggen je wist het tot het eind aan toe spannend te houden!
Je leest het verhaal vanuit Emma, maar ook vanuit haar stalker.
Aanrader om te lezen, zeker voor de mensen die van B&B vol liefde houden.
Bedankt @uitgeverij_hartklopper dat ik mee mocht doen aan de blogtour!