Heerlijke serie om in te duiken en mee te reizen in de liefde.
In deze Liefs uit serie neemt Iris Visser je mee op liefdesreis door London, Ibiza, New York en Hollywood. De serie bestaat uit 4 verschillende boeken.
In London is Hannah er net achter gekomen dat haar vriend Dante vreemd gaat. Terwijl ze zich bij elkaar aan het rapen is, moet ze onverwachts met haar chagrijnige maar ook wel aantrekkelijke baas Tijn mee op zakenreis naar London. Naarmate er steeds meer kriebels in de buik van Hannah ontstaan blijkt haar beeld van Tijn toch anders te zijn en neemt de spanning tussen hen toe.
Wanneer Eva terug gaat naar Ibiza om haar grootouders te helpen hun strandtent te redden, ontmoet ze de zeer aantrekkelijke Elias. Ze valt als een blok voor hem totdat blijkt dat hij een aandeel heeft in de problemen van haar grootouders.
Voor haar werk krijgt Emma de kans om een jaar naar New York te gaan en daar een groot kerstfeest te organiseren voor een groot advocatenkantoor. Alles lijkt al snel mis te gaan en dan is er ook nog de luidruchtige, maar ook zeer aantrekkelijke rockstar buurman Ruby die haar slaap verstoort.
Vol ambitie vertrekt Rosalie naar Hollywood om dieren in nood te helpen.
Om haar zus uit de brand te helpen brengt ze een script naar de zeer knappe acteur Cillian en helpt hem tijdens het oefenen. De vonken slaan al snel over, maar is dit echt of acteert Cillian?
4 verhalen die je los van elkaar kunt lezen, met elk een eigen verhaal.
Heerlijke serie om in te duiken en mee te reizen in de liefde.
Bedankt Iris dat ik de serie mocht lezen, ik heb er van genoten!
Vol ambitie vertrekt Rosalie naar Hollywood om dieren in nood te helpen.
4 verhalen die je los van elkaar kunt lezen, met elk een eigen verhaal.
Heerlijke serie om in te duiken en mee te reizen in de liefde.
Bedankt Iris dat ik de serie mocht lezen, ik heb er van genoten!