Groeiende spanning
Ik las Maskers van Karin Barnhoorn .
Brabo Pedersen werkt als journalist bij Ugentlig Dansk .
Bernt is succesvol als jurist .
Usha leeft aan de periferie van de samenleving , in Vrijstad Christiania in Kopenhagen .
De levens van Brabo , Bernt , en Usha raken met elkaar verbonden door een krantenbericht .
Het bericht meldt de mishandeling van 2 journalisten tijdens het "Klo Nat ' ritueel op Maeland .
Mijn leesbeleving
Het is een boek wat vlot leest , met krachtige verhaallijnen die samenkomen aan het einde van het verhaal .
De personen geven je een inkijkje in hun belevingswereld , en je ervaart alles vanwege de beeldende schrijfstijl .
De hoofdstukken verspringen van heden naar verleden , en vice versa , maar dat is niet storend alleen even goed opletten .
Ook wordt duidelijk aangegeven waar alles zich afspeelt .
Lezende voort dacht ik meteen aan dat incident op Ameland .
Nu wil ik er zeker meer van weten .
Ik heb ervan genoten ervaarde spanning , afgrijzen , woede , verdriet , liefde , mededogen .
Het verhaal draait rond het " Klo Nat ' ritueel , en de gevolgen daarvan , en de impact op mensenlevens .
Het krijgt van mij 5 sterren
Brabo Pedersen werkt als journalist bij Ugentlig Dansk .
Bernt is succesvol als jurist .
Mijn leesbeleving
Ook wordt duidelijk aangegeven waar alles zich afspeelt .
Lezende voort dacht ik meteen aan dat incident op Ameland .
Nu wil ik er zeker meer van weten .
Het krijgt van mij 5 sterren