Advertentie
    Janneke Bouwman Hebban Recensent

Na 'Onschuldig' komt veelschrijver Baldacci in 'De aanslag' met een tweede avontuur van CIA-moordenaar Will Robie. Hij is in dienst van de Amerikaanse overheid en vermoord tegenstanders in opdracht. Wel altijd de 'bad guys' natuurlijk.

In 'De aanslag' moet Robie afrekenen met een collega, Jessica Reel, die zich tegen haar eigen organisatie heeft gekeerd en twee eigen mensen doodschiet. Reden genoeg om Robie erop af te sturen. De zaak blijkt echter iets ingewikkelder in elkaar te steken en verraad komt heel dichtbij.

Met 'De aanslag' heeft Baldacci voor de zoveelste keer een thriller geschreven die vlot leest, bol staat van de acties en waarin lang onduidelijk blijft wie precies aan welke kant staat. Toch vond ik dit boek minder van kaliber dan de eerste Will Robie-thriller; er zat weinig echte spanning in en weinig verrassende elementen. Ik ben wel benieuwd of Baldacci met Robie en Reel een nieuw duo gaat creëren in de trant van Maxwell en King. Dan kunnen de vonken er in volgende boeken nog wel eens van af gaan spatten.

Reacties op:

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,99 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €9,99 bij

bestellen