Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

10x Boeken waar wij naar uitkijken in april!

op 03 april 2019 door

Na het overzicht van gister met alle nieuwe boeken die deze maand verschijnen, worden onze lijstjes maar langer en langer. Om jullie op de hoogte te houden van alle mooie boeken door middel van onze artikelen, is het noodzakelijk dat wij elke maand een leesplanning maken. Dit vinden wij alleen maar fijn, want zo kunnen we ons extra verheugen op alle mooie boeken die we gaan lezen! Daarom hebben we vandaag een lijstje voor je met tien boeken waar wij het meest naar uit kijken om te gaan lezen in april!

- Door Janneke -

f00f32332c809163d0bf8efaff4ee23b.png

Marieke

O dat komt mooi uit. Ik ben net mijn april planning aan het maken en daar staat Jill Mansells nieuwe roman bovenaan. Ik kan zo genieten van haar verhalen, liefde en humor en leuke personages. Ik heb er dus wel zin. Ik kijk naar Ik wil met je mee.

Lore

Het boek dat als eerste klaar ligt voor april is Ik wil niet voor je vallen van Christina Lauren. Ik maakte voor het eerst kennis met Christina Lauren in januari met Ik ben je niet vergeten en ik was meteen fan! Later las ik dan nog Ik weet niet of ik van je houd als buddy met Marieke. Zo kon ik het niet laten om haar nieuwe boek te kopen en deze ligt nu naast me klaar, te wachten tot ik er in kan beginnen.

50d1e0186cdce6b8b0f0691eb30ad9b1.png

Mandy

Voor april staat mijn planning nog een beetje open, dat betekent dat ik weinig verplichtingen heb en lekker kan lezen waar ik zin in heb op dat moment. Het boek dat ik sowieso ga lezen is Gewist van Teri Terry. Ik was net op tijd om mee te doen met de leesclub en kijk erg uit naar dit boek. Het gaat over een meisje wiens herinneringen zijn gewist. Het klinkt alvast spannend! En dat het een leesclubboek is, maakt het extra leuk, omdat je dan nog wat langer in het verhaal kunt blijven hangen door er met anderen over te discussiëren.

Marleen

Oeh lastig! Ik kijk er heel erg naar uit om Overgave van Melissa Brayden te lezen samen met Lore voor een buddy. Dat boek ligt al klaar, dus ik ga er heel snel in beginnen. Ook ben ik heel erg benieuwd naar de nieuwste Jennifer L. ArmentroutAls morgen niet bestaat verschijnt half april en ik kan niet wachten!

e0d59e03352a28fcbe355b2a5521dfaa.png

Diana

Voor de buddy met Marieke ligt Een vrouw in Havana van Susana López Rubio klaar. Dit boek heb ik al een tijdje in huis en ik kijk er enorm naar uit om het te gaan lezen. Ik ben erg benieuwd naar deze historische roman en ik weet heel weinig van die regio, dus ik vind het leuk om daar naartoe af te reizen. Het is best een dikkertje, maar er komen genoeg vrije dagen aan, dus veel leestijd om naar uit te kijken.

Helma

In april kijk ik uit naar drie boeken: de nieuwe Santa MontefioriDe vergeten Deverill. Ik heb de trilogie met veel plezier gelezen, dus ik ben wel benieuwd naar de Amerikaanse lot in deze familie. Maar ik zag ook dat De olijfboom van Lucinda Riley deze maand verschijnt. En als fan van haar boeken staat die wel heel hoog op mijn verlanglijstje. En dan ook nog een nieuwe NA: IJskoud verlangen van S.R. Grey. Nu nog even kijken welke als eerste aan de beurt is.

e0eba0cf2c2d9a4ce78cbd8c53c9df69.png

Nathalie

Met Janneke ga ik komende maand Onder de sterren van Montpeller van Marina Folkers buddylezen. Dit boek stond hoog op mijn wishlist. Ik vind Marina Folkers mooi beeldend schrijven en kijk er dan ook naar uit om met haar personage Cleo naar Zuid-Frankrijk te gaan. Ik hoop dat ik dit verhaal net zo mooi ga vinden.

Renate

Zomer vol geheimen van Nikola Scott is het boek waar ik deze maand erg naar uit kijk. Ik moet eerlijk zeggen dat de cover mij al echt heel erg aanspreekt. Ik vind hem erg mooi, ook klinkt de achterflap veelbelovend, heb er echt zin in!

c3dabd7a724ad5f1ead614f4c0c9c61d.png

Sanne

Ik luisterde nog niet zo heel lang geleden De deal van Elle Kennedy uit. De verhalen over deze schrijfster waren binnen de club erg positief, daar wilde ik meer van weten! En inderdaad, het was smullen. Inmiddels heeft De fout van Kennedy mijn huis ook gevonden en ik kan niet wachten om meer te lezen over de knappe ijshockeymannen.

Janneke

Ik heb twee boeken liggen die ik echt heel graag wil lezen, maar eentje stiekem het meest! Vandaag nog ga ik beginnen in De fout van Elle Kennedy. Dit boek lees ik samen met Marleen voor een buddy en ik kan niet wachten! De deal vond ik echt fantastisch, zoals je hier kunt lezen, dus ik hoop op weer zo’n goed boek!

87eaf985a758d7e7cd6e2daab9fe7e2a.jpg

Naar welk boek kijk jij het meest uit deze maand?



Reacties op: 10x Boeken waar wij naar uitkijken in april!

Meer informatie

Gerelateerd