Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1: Voorafgaand aan het verhaal

op 26 oktober 2023 door

Welkom bij de eerste vraag van de leesclub over het Hebban Boek van de Maand Het boomhuis in het bos, geschreven door TJ Klune. De leestijd zit erop, het boek is uit, tijd voor de discussie!

Vraag 1

Voordat we ingaan op de inhoud van het verhaal, bespreken we de stap daarvoor: de eerste indruk van het boek. 

1a. Wat vind je van de omslag? Spreekt het je aan of juist niet? Welk gevoel of welke sfeer roept het bij je op? Zou je het boek in de winkel hebben opgepakt? Waarom wel of niet? Vertel!

1b. Wat vind je van de boodschap voorin het boek die is gericht aan de mensheid? Wat komt er bij je op als je dit leest? Voel je je aangesproken, of niet? 

Je deugt eigenlijk voor geen meter, maar we hebben boeken en muziek aan je te danken, dus van het universum mag je waarschijnlijk nog wel een poosje blijven. Je hebt geluk gehad. Deze keer.

*****

Let op: Als je een reactie wilt plaatsen bij de opmerking van iemand anders, gebruik dan de grijze reageer-knop onder die opmerking. Wil je zelf iets nieuws vertellen, gebruik dan het lege witte veld onderaan de pagina en kies voor de roze knop ‘plaats een reactie’.



Reacties op: Vraag 1: Voorafgaand aan het verhaal

Meer informatie

Gerelateerd

Over

TJ Klune

TJ Klune

TJ Klune is een Amerikaans auteur van fantasy- en liefdesromans. Hij is que...