Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 9: Schatzoeken

op 11 november 2023 door

Het is tijd voor de 9e vraag van deze leesclub. Daarmee komt het einde in zicht. Probeer vast na te denken over het schrijven van je recensie. 

Vraag 9

Toen Vic, zuster Ratched, Rambo en Hap nog in het bos woonden, gingen ze regelmatig naar de schroothoop om te zoeken naar bruikbare schatten. Ook in hun reis daarna waren ze zoekende.

9a. Wat denk je dat Victor, Gio, Rambo, zuster Ratched en Hap als doel hebben in hun ‘leven’? Wat zoeken ze in hun leven?

9b. Welke schatten heb jij gevonden in het verhaal? Waren er zinnen of passages die je aanspraken (en die we nog niet genoemd hebben)? Noteer ze hier.

9c. Heb je verwijzingen of symboliek gevonden die we nog niet eerder hebben besproken? Bijvoorbeeld in/naar de film Top Hat?

*****

Let op: Als je een reactie wilt plaatsen bij de opmerking van iemand anders, gebruik dan de grijze reageer-knop onder die opmerking. Wil je zelf iets nieuws vertellen, gebruik dan het lege witte veld onderaan de pagina en kies voor de roze knop ‘plaats een nieuwe opmerking’.



Reacties op: Vraag 9: Schatzoeken

Meer informatie

Gerelateerd

Over

TJ Klune

TJ Klune

TJ Klune is een Amerikaans auteur van fantasy- en liefdesromans. Hij is que...