Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 8: Tijd en plaats

op 09 november 2023 door

Het gaat hard met de leesclub. Vandaag is vraag 8 is aan de beurt. Voor wie het nog niet heeft gedaan, probeer alvast voorzichtig na te denken over je recensie. 

Vraag 8

Het verhaal speelt zich af in een onbekende tijd. Er wordt geen eeuw of jaartal genoemd. Ook is niet duidelijk op welke plek op de wereld het verhaal zich afspeelt.

8a. Het leven op de aarde ziet er heel anders uit dan de wereld waarin we nu leven. Wat denk je dat er gebeurd is? In hoeverre is dit een realistisch toekomstbeeld?

8b. Welke overeenkomsten ontdekte jij tussen een mensenstad en deze robotstad?

8c. De stad doet denken aan een daadwerkelijk bestaande stad. Hierover hebben een aantal van ons in de vorige vraag al gespeculeerd. Heb jij er ook een bestaande stad in herkend, zo ja, welke? En waardoor herkende jij die stad?

*****

Let op: Als je een reactie wilt plaatsen bij de opmerking van iemand anders, gebruik dan de grijze reageer-knop onder die opmerking. Wil je zelf iets nieuws vertellen, gebruik dan het lege witte veld onderaan de pagina en kies voor de roze knop ‘plaats een nieuwe opmerking’.



Reacties op: Vraag 8: Tijd en plaats

Meer informatie

Gerelateerd

Over

TJ Klune

TJ Klune

TJ Klune is een Amerikaans auteur van fantasy- en liefdesromans. Hij is que...