Vraag 4
..." />
Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 4: Karakters

op 01 november 2023 door

Vraag 4 gaat over de "puppets" in het boek. We spraken in vraag 2 al over de poppen in het verhaal en ook in vraag 3 kwamen de personages aan de orde. Daar gaan we nu verder op in.

Vraag 4

Het boomhuis in het bos kent bijzondere hoofdpersonen: een van hen is mens, de rest zijn androïden.

4a. Hoe vind je dat TJ Klune de verschillende personages heeft vormgegeven? En in het bijzonder: wat vind je van de manier waarop de schrijver de androïden menselijke eigenschappen heeft gedaan?

4b. Welk personage is jouw favoriet? En welk personage was voor jou het minst favoriet? Waarom? 

4c. Twee opvallende karakters zijn de androïden zuster Ratched en Rambo. Het zijn bijzondere typetjes, mede door de uitspraken die zij doen. Is er een uitspraak van zuster Ratched of van Rambo die je is bijgebleven? Welke sprak jou aan, raakte je, of moest je hard om lachen? En waarom?

4d. En van wie zou de uitspraak voorin het boek kunnen zijn? Waarom denk je dit?

*****

Let op: Als je een reactie wilt plaatsen bij de opmerking van iemand anders, gebruik dan de grijze reageer-knop onder die opmerking. Wil je zelf iets nieuws vertellen, gebruik dan het lege witte veld onderaan de pagina en kies voor de roze knop ‘plaats een nieuwe opmerking’.



Reacties op: Vraag 4: Karakters

Meer informatie

Gerelateerd

Over

TJ Klune

TJ Klune

TJ Klune is een Amerikaans auteur van fantasy- en liefdesromans. Hij is que...