Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Plannen van mei

op 30 april 2021 door

Ik heb de hele avond zitten tikken op mijn eindartikel voor april, maar ergens is iets fout gegaan: alles weg. Ik ga echt niet alles opnieuw typen, dus dan maar een vooruitblik en een hele korte terugblik. 

Terugblik

Ik las deze maand 24 boeken waarvan er wel 6 vijf sterren kregen:

The kindom of copper van S.A. Chakraborty, Heimat van Nora Krug, The Martian van Andy Weir, Confettiregen van Splinter Chabot, Hars van Ane Riel en Mijn duistere Vanessa van Kate Elizabeth Russell. Helemaal aan het einde van de maand luisterde ik drie thrillers voor de Hebban thrillerprijs en komende maand hoop ik minimaal een vierde boek van de vijf genomineerden te lezen. Tot nu toe zijn ze prima bevallen. 

Plannen voor mei

Ik heb natuurlijk weer een hele lijst aan boeken die ik wil lezen in mei. Met Laurie ga ik voor Het Diversiteitscafé het boek Like a lovestory lezen en Unsinkable ga ik lezen voor de Liefde voor YA spot. Ik wil Verlaten lezen omdat dit boek al het langst op mijn leeslijst en in mijn kast staat. Verder heb ik met een random number generator boeken van mijn Goodreads leeslijst gehaald: 202 Dertien van Stuart McBride231 De cirkel van Mats Strandberg, 25 Het evangelie naar Maria Magdalena van Maria de Groot (kan meteen voor de prompt van Anderwereld: lees een boek waarvan de titel of de auteur je aan jezelf doet denken), 123 Gimmick van Joost Zwagerman, 224 Shtum van Jem Lester en 459 moest ik aanschaffen The resolutions van Mia Garcia (helaas gaat dit boek niet door, want deze moest ik bestellen en vandaag bleek bij binnenkomst dat ik per ongeluk een Pools exemplaar heb besteld). Voor de Buzzwordathon van Booksandlala waarin titels met huis erin centraal staan wil ik Ninth House van Leigh Bardugo lezen. En voor mijn 21 van 2021 lijst ga ik Ayiti, Darlah en These violent delights proberen te lezen. Als non-fictie staat All boys aren't blue op het programma en als verhalenbundel Historische verhalen Gouden Eeuw

En natuurlijk neem ik ook nog boeken mee vanuit april: Vlucht van Charlotte Mcconaghy, Difficult women van Helen Lewis, The rose & the dagger van Renee Ahdieh en Het Evacomplex van Jeroen Windmeijer en Jacob Slavenburg. 

Groetjes van een gefrustreerde Maartje en tot volgende maand



Reacties op: Plannen van mei

Meer informatie