Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Jaap Jonker Auteur

Hebban-auteur


7 lezers volgen deze auteur

Jaap Jonker

Man 14-04-1956 Jaap Jonker

Mijn naam is Jaap Jonker (1956) en woon met mijn vrouw Anki en hond Buster in Hengelo. Ik werk als 32 jaar fulltime bij hetzelfde bedrijf, maar mijn pensioen komt met rasse schreden dichterbij. Daarvoor heb ik gevaren als stuurman bij de koopvaardij en ben ik officier geweest bij de Koninklijke Marine. De laatste paar jaar ben ik actief bezig geweest met het schrijven van mijn debuut thriller, Doelwit Åland, die ik in december 2020 in eigen beheer heb gepubliceerd. Het boek is in augustus in een herziene editie opnieuw gepubliceerd door uitgeverij LetterRijn. Åland (Finland) is ons tweede thuis. Mijn vrouw is Finse en komt van vaders kant van dit eiland in de Oostzee. Zelf kom ik hier ok al 25 jaar, vele weken per jaar. Dit is dan ook de setting van mijn thriller en een aantal korte verhalen. Verder speel ik in een band, hou van klussen/timmeren en van bootje varen.

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Jaap Jonker