Afgunst & Een goed huwelijk

98

Twee spannende verhalen over een crime passionnel van de koningin van de Nederlandse thriller

Over Afgunst:
Bestsellerschrijfster Susan van Doorn, getrouwd, twee kinderen, leeft nog dagelijks met de angst voor haar dominante ex-vriend Ernst Scholten. Alles wat ze deed en waar ze voor stond was in zijn ogen minderwaardig. Zij op haar beurt aanbad hem. Toen Susan eindelijk uit zijn schaduw durfde te treden, de relatie verbrak én net als hij ging schrijven, was hij woedend.
Nu, na zoveel jaren, slaat hij toe. Susan wordt door hem ontvoerd en haar lot ligt volledig in zijn handen. Hoe ver zal hij gaan? Afgunst is een bloedstollend verhaal over dominantie en onderwerping, en over de vernietigende kracht van jaloezie.

Uit Een goed huwelijk:
‘Ik verheug me zeer op Rome! Nog drie dagen en we liggen naast elkaar in een Italiaans spijlenbed! Honderd kussen op je warme buik, jouw Moosje.’ Monique heette ze. Moos noemde hij haar. Moosje. Sophie moest braken toen ze die naam las, onder aan een e-mail die ze per toeval vond in de map ‘verwijderde items’. Sophie trilde van woede. Het was belangrijk dat ze de onderste steen boven kreeg.

Van de thrillers van Saskia Noort werden tot nu toe meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht. Haar werk verschijnt in vijftien landen. Haar debuut Terug naar de kust werd zeer succesvol verfilmd.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
145
Laatste editie
25 april 2013
Uitgeverij
Anthos Literaire Thrillers
ISBN
9789041415851 , 9789041424617 , 9789041421289 , 9789026338649 , ...

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 11,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 11,00
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (3)

Afgunst & Een goed huwelijk

door: Saskia 1 like
Afgunst had ik jaren terug al gelezen en toch was het weer verrassend toen ik het verhaal in dit gebundelde boekje opnieuw las. Ik vond het beter dan dat ik dacht dat het was. Een goed huwelijk vond ik ook een goed verhaal van Saskia Noort. Zeker een leuk spannend compact boekje voor in de auto,...

Recensie Afgunst & Een goed huwelijk

door: Sanne de Bresser 1 like
Ik kende het verhaal Afgunst al toen het uit kwam in verband met de maand van het spannende boek. Een goed huwelijk kende ik nog niet. Ik heb beide verhalen lekker liggen lezen. Prima voor een regenachtige zondagmiddag. Niet erg diepgaand; het zijn verhalen waarvan je de inhoud al snel weer vergeet....

Recensie Afgunst & Een goed huwelijk

door: Sabine Mulder 1 like
Normaal worden kortere verhalen niet zo goed afgewerkt naar mijn idee, maar ik vond dit boekje toch echt heerlijk weglezen en een goed einde hebben bij beide verhalen. Helaas was het Een goed huwelijk niet zo spannend maar het las toch ook heerlijk weg net als Afgunst.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic