Eyvére

Eyvére

4
Rank 716 Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 2
Young adult   Topics 0
Wat als het meest dierbare van je wordt gestolen? Als je een deel van je identiteit verliest? Als dat waar je energie van kreeg niet meer mogelijk is?
Eyvére is lid van een dievengilde in Querdor en houdt ervan om haar eigen gang te gaan. Ze heeft haar familie en clan in de steek gelaten. Contact is er niet meer, totdat haar zus Yesmada iets overkomt en Eyvére gedwongen wordt om naar Ash Dûl te reizen, de plek waar Mordis met zijn verdorven plannen is begonnen.
Ondertussen is het feest in Uldath. Een grote aanval op de stad is afgeslagen, maar daarmee is de strijd nog niet ten einde. Kimoh'ra gaat naar het verlaten paleis in de hoop meer over haar verdwenen vader te ontdekken. Ithana wordt in haar eentje wakker op een onbekende plek. Het laatste wat ze zich herinnert, is de overwinning in Uldath.
Voor Mordis ziet het er goed uit. Hij heeft zijn intrek genomen in Het Dansende Labyrint, een oeroud doolhof aan de rand van het Duistere Massief. Zijn doel is binnen handbereik, een nieuwe wereld waarin de kleur groen heerst over de andere kleuren.
Genre
Young Adult
Uitgeverij
Zilverbron
Laatste editie
01 maart 2019
ISBN
9789463081566
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 24,95
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Eyvére: het boek van eenzaamheid

door: Ferry76Visser 1 like
Een auteur die de titel verdient van meesterwever van fantastische verhalen is Dianne Arentsen. Haar nieuwste boek ‘Eyvére’ laat ontwikkeling zien en is een pageturner over verlies, eenzaamheid, vriendschap, liefde en macht. Om te beginnen maakt de auteur een sterke groei door. Dit blijkt...

Een spannend verhaal vol actie en fantasie

door: Fhandom 1 like
Eyvére is het spannende derde deel van de serie Het Patroon en bevat lekker veel actie. In het boek wordt een nieuw personage geïntroduceerd; Eyvére, een dief uit de stad Querdor. Eyvére is iemand die geniet van de rush die het werk in het gilde haar geeft. Het liefst gaat ze haar eigen gang,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook